Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe

Varenummer (SKU): 5713410002896 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 190,00.Current price is: kr. 170,00.

Hvis du mangler lys, når du skal læse fx i bilen, i teltet eller på flyet, så er Infinity Hearts Læselampe / Boglampe lige noget for dig. Denne lampe har en stærk og solid klips, som gør, at du kan sætte den fast på fx en bog, på pinden til nakkestøtten … læs mere her

Er Infinity Hearts Læselampe / Boglampe på lager?

Annonce
Køb Infinity Hearts Læselampe / Boglampe

Beskrivelse

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Læselampe / Boglampe
  • Pris: kr. 170.00
  • ProduktID: 5713410002896

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Læselampe / Boglampe her.

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Infinity Hearts Læselampe / Boglampe.

Prisgaranti på Infinity Hearts Læselampe / Boglampe

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Tilbehør & Redskaber > Lamper. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber Infinity Hearts Læselampe / Boglampe. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Infinity Hearts Læselampe / Boglampe online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Infinity Hearts Læselampe / Boglampe. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Infinity Hearts Læselampe / Boglampe”