Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Flere billeder

kr. 12,00

Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk er en fin, lille perleplade med form som en hest eller pony. Du kan lave mange forskellige heste med perlepladen, hvis du varierer farverne, længden på manen og om den har sadel på. Du kan lave din egen lil … læs mere her

Er Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5x8,5cm - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5x8,5cm - 1 stk

Beskrivelse

Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk
  • Pris: kr. 12.00
  • ProduktID: 028178003210

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk her.

Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og tro ikke det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk.

Prisgaranti på Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk

Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Perleplader. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk. Langt de fleste i Norden køber deres Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk hos den populære shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk med et helt års returret

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hama Midi Perleplade Pony Hvid 9,5×8,5cm – 1 stk”