Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk

Flere billeder

kr. 12,00

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk er en lille stiftplade til midi rørperler, som er formet som en flot prinsesse med kjole og krone. Giv din prinsesse smukke kjoler i alle dine yndlingsfarver eller lav hende om til en påklædningsd … læs mere her

Er Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10x6,5cm - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10x6,5cm - 1 stk

Beskrivelse

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk
  • Pris: kr. 12.00
  • ProduktID: 028178003289

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk her.

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Vidste du, at du også får, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk.

Prisgaranti på Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Perleplader. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk. Langt de fleste i Norden køber deres Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk ved den velkendte shop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk med et helt års returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hama Midi Perleplade Prinsesse Lille Hvid 10×6,5cm – 1 stk”