Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 12,00.Current price is: kr. 10,00.

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk er en stiftplade til midi rørperler, som kan sættes sammen med andre plader af samme slags. Pladen har nemlig små takker på to af siderne og tilsvarende indhak under bunden af de to andre s … læs mere her

Er Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5x14,5cm - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5x14,5cm - 1 stk

Beskrivelse

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk
  • Pris: kr. 10.00
  • ProduktID: 028178234959

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk her.

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og tro ikke det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Du får oven i købet, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk.

Prisgaranti på Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Perleplader. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk online hos webshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk med et helt års returret

Shoppes der produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hama Midi Perleplade Samleplade Firkant Hvid 14,5×14,5cm – 1 stk”