Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Strygemærke Camouflage Army Oval 10×12 cm – 2 stk

Varenummer (SKU): 5710116034169 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 39,00.Current price is: kr. 38,00.

Strygemærker bruges til at lappe huller og revner i tøj. Mærkerne kan også bruges som pynt på neutrale trøjer og t-shirts for at pifte dem op. 

Strygemærke Camouflage Army er en pakke med 2 lapper. Lapperne er ovale og måler ca. 10 cm i højden og ca. 1 … læs mere her

Er Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm - 2 stk på lager?

Annonce
Køb Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm - 2 stk

Beskrivelse

Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk beskrivelse:

  • Mærke: VJ Green
  • Navn: Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk
  • Pris: kr. 38.00
  • ProduktID: 5710116034169

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk her.

Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk.

Prisgaranti på Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk

Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Håndarbejde > Strygemærker / Reparationsmærker > Strygemærker. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk ved den velkendte shop Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Strygemærke Camouflage Army Oval 10x12cm – 2 stk med et helt års returret

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Strygemærke Camouflage Army Oval 10×12 cm – 2 stk”