Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str.

Flere billeder

kr. 129,75

First Impression by DROPS Design er en sød baby bodystock. Dragten er strikket i retstrik med en fin, hæklet kant. Dragten er strikket i Drops Baby Merino, som er 100 % merinould.

I opskriften er farve 28 Lys Mint brugt, som desværre er udgået. Vi ha … læs mere her

Er First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år på lager?

Annonce
Køb First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år

Beskrivelse

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år
  • Pris: kr. 129.75
  • ProduktID: 5713419992525

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år her.

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år.

Prisgaranti på First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til baby. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år. Mange er udmærket klar over, at man køber din First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str. – 3/4 år med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str.”