Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower

Varenummer (SKU): 8717738965618 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 20,00.

Er du på udkig efter noget af det mest enkle, slidstærke, alsidige og billige garn på markedet, er det vores Scheepjes Catona, du skal vælge. Det er 100% bomuldsgarn, der kan bruges både til babylegetøj, hobby projekter, praktiske opgaver og til kreative … læs mere her

Er Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower

Beskrivelse

Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower
  • Pris: kr. 20.00
  • ProduktID: 8717738965618

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower her.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan roligt købe Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower.

Prisgaranti på Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower

Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Catona. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower med et helt års returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Scheepjes Catona Garn Unicolor 511 Cornflower”