Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm

Varenummer (SKU): 7391724862412 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 45,00.Current price is: kr. 44,00.

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm er 15,3 cm lang. Det er en behagelig længde at arbejde med. Størrelsen på 3,5 mm passer til tyndt garn og giver nogle tætte, fine masker.

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm er fremstillet af KnitPro i birketræ. Det er de … læs mere her

Er Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm på lager?

Annonce
Køb Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm

Beskrivelse

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm beskrivelse:

  • Mærke: Järbo
  • Navn: Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm
  • Pris: kr. 44.00
  • ProduktID: 7391724862412

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm her.

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Man ser lige så mange unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm.

Prisgaranti på Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm ved den velkendte shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm med et helt års returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Järbo Björk Hæklenål Birk 3,50mm”