Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk

Flere billeder

kr. 8,00

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk er en lille, stjerneformet stiftplade til midi rørperler. Med perlepladen kan du lave mange forskellige motiver. Du kan nemlig lave små isvafler på hver af stjernens takker eller du kan lave bl … læs mere her

Er Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm - 1 stk

Beskrivelse

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk
  • Pris: kr. 8.00
  • ProduktID: 028178270001

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk her.

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Man ser lige så mange unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk.

Prisgaranti på Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Perleplader. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med når du køber Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk i den kendte webshop Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk med et helt års returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hama Midi Perleplade Stjerne Lille Transparent 10x9cm – 1 stk”