Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Varenummer (SKU): 051221712210 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 85,00

Hæklenål Clover Amour 1,5 mm Pastelgul har en behagelig længde på 12,6 cm, hvoraf håndtaget udgør 9,5 cm. Størrelsen gør at den ligger godt i hånden. Hæklenålen er 1,5 mm tyk, hvilket passer til tynd hæklegarn.

Hæklenål Clover Amour 1,5 mm Pastelg … læs mere her

Er Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul på lager?

Annonce
Køb Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Beskrivelse

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul
  • Pris: kr. 85.00
  • ProduktID: 051221712210

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul her.

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Vidste du, at du også får, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul.

Prisgaranti på Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul ved den velkendte shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul med et helt års returret

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hæklenål Clover Amour 1,50 mm Pastelgul”