Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size

Flere billeder

kr. 199,50

Midsummer Joy by DROPS Design er en fin hæklet poncho. Ponchoen er hæklet i Drops Bomull-Linn, som består af 53% bomuld og 47% hør.

Midsummer Joy by DROPS Design er hæklet i One Size. Ponchoen er hæklet med en 5 mm hæklenål eller den hæklenål, du skal … læs mere her

Er Midsummer Joy by DROPS Design - Poncho Hækleopskrift One Size - One Size på lager?

Annonce
Køb Midsummer Joy by DROPS Design - Poncho Hækleopskrift One Size - One Size

Beskrivelse

Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size
  • Pris: kr. 199.50
  • ProduktID: 5713419992372

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size her.

Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size.

Prisgaranti på Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size

Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen Opskrifter > Hækleopskrifter > Hækleopskrifter til tilbehør > Hækleopskrifter til poncho og sjaler. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size. Mange er udmærket klar over, at man køber din Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size hos den populære shop Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size – One Size med et helt års returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Midsummer Joy by DROPS Design – Poncho Hækleopskrift One Size”