Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa

Varenummer (SKU): 077540623112 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 70,00.

Skal du bruge meget tykt bomuldsgarn, er DMC Natura XL Garn måske noget for dig. Det har ca. den dobbelt tykkelse af en almindelig 8/8 bomuld. DMC Natura XL Garn er perfekt til interiør som guldtæpper, puder og kurve. Det er også flot til tilbehør som tas … læs mere her

Er DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa på lager?

Annonce
Køb DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa

Beskrivelse

DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa
  • Pris: kr. 70.00
  • ProduktID: 077540623112

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa her.

DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa.

Prisgaranti på DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa

DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Natura XL. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa. Når der handles i webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa med et helt års returret

Hvis du shopper online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Natura XL Garn Unicolor 42 Gammelrosa”