Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid

Varenummer (SKU): 5713419966908 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 32,00.Current price is: kr. 30,00.

(29 kundeanmeldelser)

Hej til alle jer, der værdsætter den ægte fornemmelse af uld i jeres strikkeprojekter! Vi præsenterer Hjertegarn Vital fra Rito – garnet, der lader dig fordybe dig i uldens varme og tidløse kvalitet.

Hjertegarn Vital er lavet af 100% uld og hylder den k … læs mere her

Er Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid

Beskrivelse

Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 5713419966908

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid her.

Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det er ikke kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid.

Prisgaranti på Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid

Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Vital. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid hos onlineshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid. Når der handles i webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid med et helt års returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

29 reviews for Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid

    Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Vital Garn 100 Hvid”