Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 74,00.Current price is: kr. 56,00.

Istex Alafoss Lopi er en nyhed fra Istex, som er kendt for at designe og udvikle islandsk garn i høj kvalitet. Vi har købt stort hjem af denne garnkvalitet, så du kan gøre en fremragende handel. Garnkvaliteten er tilegnet dig, der gerne vil strikke / hækl … læs mere her

Er Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort på lager?

Annonce
Køb Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort

Beskrivelse

Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort beskrivelse:

  • Mærke: Ístex
  • Navn: Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort
  • Pris: kr. 56.00
  • ProduktID: 5690866200598

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort her.

Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan roligt købe Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort.

Prisgaranti på Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort

Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > Ístex > Ístex Álafoss Lopi / Islandsk garn. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med din pakke når du køber Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort. Her i Danmark er der mange, der køber deres Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort online hos webshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort med et helt års returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Ístex Álafoss Lopi Garn Unicolor 0059 Sort”