Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød

Varenummer (SKU): 5701572026140 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 49,00.Current price is: kr. 45,00.

(19 kundeanmeldelser)

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: C (16 – 19 masker)
Vægt/længde: 50 gram = ca. 85 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18m x 26p
Finvask eller Uldvask 40ºC  / Tørretumbles ved lav temperatur

Mayflower Easy Care Big er en … læs mere her

Er Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød på lager?

Annonce
Køb Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød

Beskrivelse

Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød beskrivelse:

  • Mærke: Mayflower
  • Navn: Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød
  • Pris: kr. 45.00
  • ProduktID: 5701572026140

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød her.

Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød.

Prisgaranti på Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød

Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Mayflower > Mayflower Easy Care Big. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød med et helt års returret

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

19 reviews for Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød

    Vær den første til at anmelde “Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 186 Lyserød”