Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk

Varenummer (SKU): 5710116085994 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 35,00.Current price is: kr. 34,00.

(15 kundeanmeldelser)

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort er en pakke, som indeholder 2 stk. sorte albuelapper til påsyning. Lapperne er af imiteret ruskind og måler ca. 10 x 15 cm. Lapperne er velegnet at bruge som albuelapper på hjemmestrikkede eller -hæklede trøjer og … læs mere her

Er Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm - 2 stk på lager?

Annonce
Køb Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm - 2 stk

Beskrivelse

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk beskrivelse:

  • Mærke: VJ Green
  • Navn: Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk
  • Pris: kr. 34.00
  • ProduktID: 5710116085994

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk her.

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Man ser lige så mange unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk.

Prisgaranti på Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Håndarbejde > Strygemærker / Reparationsmærker > Albuelapper. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk. Langt de fleste i Norden køber deres Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk med et helt års returret

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

15 reviews for Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm - 2 stk

    Vær den første til at anmelde “Albuelapper Imiteret Ruskind Oval Sort 10x15cm – 2 stk”