Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Masser af forhandlere på nettet giver i vore dage diverse leveringsmodeller. En af de mest moderne er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret så overkommelig, og typisk ligeledes den mest letkøbte form for levering.

Du kunne omvendt prøve at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er godt nok lidt mere bekostelig, men lige så vel temmelig let. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men dette kræver at du opholder dig i kort afstand af e-firmaets lager.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret bestemmende ifald du har brug for ordren om kort tid, og herved er det skam fornuftigt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved den aktuelle vare.

En del internet forhandlere garanterer muligheden for dag-til-dag levering på en masse varenumre, der dog betinges af at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken betjent inden pakkemedarbejderne tager hjem.

En påvisning af at webshoppen respekterer dansk lovgivning

Det er jo ret praktisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på diverse e-forretninger og altså har en lang række webshops været presset til at at nedskære salgsværdien på mange af deres varer – til piger og drenge, men også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere levering uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være nyttigt at analysere en række e-handler efter rabat forinden du gennemfører din handel, så man er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over flere uger.

Forud for at folk shopper på en online virksomhed kan de på en vis måde gennemgå butikkens vilkår, men det er tit et tidskrævende projekt.

En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være en garanti for at internet forhandleren forsvarer de danske love, foruden at online butikken lejlighedsvis tilses af fagfolk som kender til de gældende regler. Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit indkøb.

I øvrigt er det prisværdigt at man er opmærksom på de mest relevante bestemmelser der indvirker på handlen, fx hvilken byttepolitik e-butikken tilsikrer. Derfor er det virkelig relevant, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man når som helst vil kunne eftervise bestillingen, uden hensyn til om du skal købe gave til en voksen eller et barn.

Vældig bekvemt for folk at sammenligne priser

Trustpilot medfører ret pæne chancer for at kigge nærmere på adskillige forhenværende kunders tanker og herved kan det være til hjælp, at du tjekker internet virksomhedens bedømmelser inden du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer ligeledes visse relevante metoder til at få en idé om e-forhandlerens troværdighed. Tilmed er der en del internet varehuse hvor man kan offentliggøre en evaluering af deres køb, som tillige burde anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Vores side er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med adskillige e-handler da vi publicerer forretningernes tilbud, og høster honorar om en af de besøgende på vores side udfører en bestilling.