Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

En stor portion online varehuse udlover nu alverdens leveringsmåder. En favorit er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter når du har tid. Leveringsformen er nemlig meget let, og endda desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

Du bør ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen er som oftest en anelse mere bekostelig, men samtidig ret smart. Den prisbilligste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du bor lige ved internet shoppens hjemsted.

Leveringstiden er naturligvis ekstremt essentiel om man mangler dine nye varer straks, og af den grund er det uden tvivl passende at du gransker den estimerede leveringstid på det relevante produkt.

Størstedelen af e-firmaer i Danmark præsterer dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, hvilket dog nødvendiggør at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet klargjort før de lageransatte tager hjem.

En hel del online forretninger yder 1 dags fragt

Det har vist sig at være ultra overkommeligt for alle og enhver at analysere priser fra flere shops på nettet og derfor har utallige online varehuse været tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, samt til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange frembyde gratis fragt.

Til gengæld kan det alligevel blive indbringende at se nærmere på indtil flere e-butikker efter tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at antage den skarpeste pris.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du vil betale regningen over en længere periode.

Før nogen handler på en shop burde de utvivlsomt læse e-shoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt.

En anden mulighed kan være at se hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at internet forhandleren overholder den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen en gang i mellem besøges af specialister som er meget fortrolige reglerne på området. Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for vanskeligheder med din shopping.

En angivelse af at internet webshoppen understøtter de officielle danske regler

Trustpilot bringer dig ganske anstændige løsninger til at kigge på en hel del nuværende brugeres tanker og derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på e-shoppens ratings forud for at du handler.

Facebook frembringer ydermere immervæk gode metoder til at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi nogle netbutikker som tilbyder kunderne at registrere en omtale af virksomhedens service, som også burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med masser af e-butikker eftersom vi promoverer virksomhedernes produkter, og indhenter provision såfremt den person vi sender videre fuldfører en ordre.