Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå

Varenummer (SKU): 5701572030970 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 69,00.Current price is: kr. 62,00.

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor er stofgarn bestående af 80% bomuld, 15% polyamid & 5% genbrugsmateriale. Stoffet er spundet og maskinstrikket til et tyndt rør, hvilket gør det let at anvende. Man kan bruge Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor til eksemp … læs mere her

Er Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå på lager?

Annonce
Køb Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå

Beskrivelse

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå beskrivelse:

  • Mærke: Mayflower
  • Navn: Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå
  • Pris: kr. 62.00
  • ProduktID: 5701572030970

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå her.

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og med den et års returret, så du kan med ro i dit sind købe Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå.

Prisgaranti på Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Garn > Garn Producenter > Mayflower > Mayflower Ribbon. Husk du får hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå online hos webshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå. Køber du varer online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Mayflower Ribbon Stofgarn Unicolor 118 Mørk Grå”