Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry

Varenummer (SKU): 5706382031247 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 34,00.Current price is: kr. 29,00.

Hjertegarn Lima Garn er lavet af 100% blød uld. Det er blødt og behageligt og kradser ikke nær så meget som mange andre tilsvarende kvaliteter. Derfor passer det rigtig godt til beklædning og tilbehør til både børn og voksne. Hjertegarn Lima Garn har desu … læs mere her

Er Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry

Beskrivelse

Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry
  • Pris: kr. 29.00
  • ProduktID: 5706382031247

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry her.

Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, bidt af den store strikkedille- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry.

Prisgaranti på Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry

Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Lima. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry. Mange er udmærket klar over, at man køber din Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Lima Garn Unicolor 3810 Karry”