Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Temmelig mange internet selskaber giver til alt held en hel del forskellige leveringsmetoder. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo ret uproblematisk, og oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan derudover tænke over at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen en kende mere bekostelig, men ligeledes usædvanlig nem. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du bor i kort afstand af e-firmaets tilholdssted.

Leveringsdygtigheden er super væsentlig forudsat man behøver pakken øjeblikkeligt, så i det øjemed er det relativt vigtigt at du ser den forventede leveringstid for den aktuelle vare.

Flere webshops tilsiger levering på næste hverdag på en lang række varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken fikset før pakkemedarbejderne har fyraften.

De fleste shopper hos e-forretninger

Det er yderst fleksibelt for købere at vurdere prisniveauet på forskellige internet handler og til gengæld har utallige online virksomheder været presset til at at trykke priserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og yderligere også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det til hver en tid være profitabelt at tjekke en række internet forretninger efter rabatkoder før du shopper, således at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at ifald en forretning på nettet udbyder deres varer for en udsalgspris der virker ufattelig overkommelig, så kunne det tit være et fingerpeg om en uægte online shop. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, der hjælper dig som køber overfor bedrageriske netbutikker.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at klare betalingen over tid.

Forud for at folk bestiller på en netshop burde de for at være sikker se på netbutikkens forretningsbetingelser, men det er normalt et tidskrævende arbejde.

En anden løsning kunne være at se hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at online forhandleren opfylder de danske regler, tillige med at online butikken lejlighedsvis monitoreres af specialister der mestrer lovgivningen. Desuden tilbydes du mulighed for at blive assisteret, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din bestilling.

Derudover kan det anbefales at køber er hensynstagende til de fundamentale reglementer der har indflydelse på handlen, for eksempel hvilken returrettighed e-firmaet benytter. I den forbindelse er det virkelig relevant, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, så man altid vil kunne bevidne sit køb, uafhængig om man skal købe til en pige eller dreng.

Den mest prisbevidste slags levering

Trustpilot præsterer super solide muligheder for at bese ganske mange nuværende kunders opfattelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du ser nærmere på e-firmaets anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook fører til også ret så ønskværdige metoder til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed. Her ser vi en række internet foretagender som tilbyder kunderne at offentliggøre en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden kan tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Dette website er finansieret af annonceindtægter. Vi har et fast samarbejde med en hel del e-forretninger da vi formidler butikkernes tilbud, og indtjener provision såfremt en bruger fra vores website laver et køb.

Oplysninger om varer og online butikker vedligeholdes rutinemæssigt, men der tages ikke ansvar for modifikationer der eventuelt er iværksat siden vi senest opdaterede de anvendte informationer.