Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå

Flere billeder

kr. 25,95

Drops Cotton Merino er en blanding af to lækre kvaliteter, som samler de bedste kvaliteter i ét garn. Det er både komfortabelt, blødt, giver et jævnt resultat og du kan tilmed maskinvaske det så dagligdags brug ikke er noget problem. Drops Cotton Merino e … læs mere her

Er Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå på lager?

Annonce
Køb Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå

Beskrivelse

Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå
  • Pris: kr. 25.95
  • ProduktID: 7071723010945

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå her.

Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at strikke- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Oven i hatten får du, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå.

Prisgaranti på Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå

Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Cotton Merino. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå. Langt de fleste i Norden køber deres Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå online hos webshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå med et helt års returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Drops Cotton Merino Garn Unicolor 08 Marineblå”