Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå

Varenummer (SKU): 7071723007310 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 15,95

Drops Eskimo skifter navn til Drops Snow, selve garnet er som du kender det, det bliver der ikke ændret på. Navneskiftet er en proces, derfor kan du modtage banderoler hvor der står Eskimo eller Snow på. Men fremover kommer der til at stå Drops Snow på al … læs mere her

Er Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå på lager?

Annonce
Køb Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå

Beskrivelse

Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå
  • Pris: kr. 15.95
  • ProduktID: 7071723007310

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå her.

Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, bidt af den store strikkedille- og tro ikke det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er ligeså ofte de unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så du kan roligt købe Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå.

Prisgaranti på Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå

Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Snow. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå. Mange er udmærket klar over, at man køber din Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå ved den velkendte shop Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Drops Eskimo Garn Unicolor 57 Marineblå”