Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Eskimo Garn Mix 36 Ametyst

Varenummer (SKU): 7071723004265 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 17,95

Drops Eskimo skifter navn til Drops Snow, selve garnet er som du kender det, det bliver der ikke ændret på. Navneskiftet er en proces, derfor kan du modtage banderoler hvor der står Eskimo eller Snow på. Men fremover kommer der til at stå Drops Snow på al … læs mere her

Er Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst på lager?

Annonce
Køb Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst

Beskrivelse

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst
  • Pris: kr. 17.95
  • ProduktID: 7071723004265

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst her.

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og tro ikke det kun er kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst.

Prisgaranti på Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Snow. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst. Her i Danmark er der mange, der køber deres Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst online hos webshoppen Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Drops Snow/Eskimo Garn Mix 36 Ametyst med et helt års returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Drops Eskimo Garn Mix 36 Ametyst”