Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå

Varenummer (SKU): 5713419998114 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 20,00.Current price is: kr. 13,00.

Label med teksten Knitted by Mor til at sætte på dine hjemmelavede ting. Lablen har dobbelt lag, så den passer perfekt til at sætte om kanten på for eks. en hue, et tæppe eller en trøje. 

 

Størrelse: 4cm x 2cm
Orange tekst på marineblå baggrund … læs mere her

Er Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå på lager?

Annonce
Køb Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå

Beskrivelse

Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå
  • Pris: kr. 13.00
  • ProduktID: 5713419998114

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå her.

Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå.

Prisgaranti på Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå

Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Syning > Sytilbehør > Labels / Lapper. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå. Langt de fleste i Norden køber deres Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå hos onlineshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Label dobbeltsidet Knitted by Mor Marineblå”