Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 69,00.

Sæt de fikse maskemarkører fra Clover i dit strikkearbejde for at markere, hvor runden begynder, mønstergentagelser, steder du skal lave indtagninger eller bare områder, hvor du skal være opmærksom på noget. Clover maskemarkørerne kan sættes på strikkepin … læs mere her

Er Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå på lager?

Annonce
Køb Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå

Beskrivelse

Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå
  • Pris: kr. 69.00
  • ProduktID: 051221353024

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå her.

Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå.

Prisgaranti på Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå

Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Garn > Tilbehør til Garn > Maskemarkører / Maskeholdere / Maskestoppere > Maskemarkører / Markeringsringe / Strikkefisk. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå hos onlineshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Clover Maskemarkører Store 12 stk. i orange og blå”