Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.

Varenummer (SKU): 4002273412494 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 35,00

Prym Tryklåse Sølv på 15mm bruges blandt andet til lukninger ved beklædning eller samlinger af dele i et tøjdyr.

 

Features:
Colour: Silver
Diameter: 15 mm
Amount: 6 pcs.

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. … læs mere her

Er Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. på lager?

Annonce
Køb Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.

Beskrivelse

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.
  • Pris: kr. 35.00
  • ProduktID: 4002273412494

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. her.

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk..

Prisgaranti på Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Håndarbejde > Lukninger > Tryklåse / trykknapper / Nitter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.. Mange er udmærket klar over, at man køber din Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk. med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Prym Tryklåse Sølv 15mm 6 stk.”