Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 40,00.Current price is: kr. 37,00.

Clover pindebeskyttere er et praktiske håndarbejdsredskab. De fire maskestoppere sikrer, at dine strikkepinde holdes beskyttet, mens du samtidig undgår, at dine garnmasker glider af pindene. Dertil er det nemt at anvende maskestopperne. Når du ønsker at s … læs mere her

Er Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm - 4 stk på lager?

Annonce
Køb Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm - 4 stk

Beskrivelse

Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk
  • Pris: kr. 37.00
  • ProduktID: 051221354427

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk her.

Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk – til de Kreative Hjerner

Flere og flere er, begyndt at strikke- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og et helt års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk.

Prisgaranti på Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk

Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Tilbehør til Garn > Maskemarkører / Maskeholdere / Maskestoppere > Maskestoppere / Pindebeskyttere. Du får også hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk hos onlineshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk med et helt års returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Clover Maskestopper / Pindebeskytter til pindnr. 2,00-4,50mm – 4 stk”