Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Flere billeder

kr. 41,00

Fiskars Saksesliber Mini er ideel at have med på farten, så du altid er sikret optimal klipning. Saksesliberen kan bruges til både højre- og venstrehåndssakse.

Fiskars Saksesliber Mini sliber og vedligeholder dine sakse, så deres levetid bliver forlænge … læs mere her

Er Fiskars Saksesliber Mini på lager?

Annonce
Køb Fiskars Saksesliber Mini

Beskrivelse

Fiskars Saksesliber Mini beskrivelse:

  • Mærke: Fiskars
  • Navn: Fiskars Saksesliber Mini
  • Pris: kr. 41.00
  • ProduktID: 078484098547

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Fiskars Saksesliber Mini her.

Fiskars Saksesliber Mini – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber Fiskars Saksesliber Mini.

Prisgaranti på Fiskars Saksesliber Mini

Fiskars Saksesliber Mini er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Tilbehør & Redskaber > Sakse / Opsprætter / Knive / Stansejern / Skæremaskiner > Sakse > Saksesliber. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Fiskars Saksesliber Mini. Her i Danmark er der mange, der køber deres Fiskars Saksesliber Mini i webshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også Fiskars Saksesliber Mini. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fiskars Saksesliber Mini med et helt års returret

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Fiskars Saksesliber Mini”