Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 32,00.Current price is: kr. 28,00.

Fiskars Børnesaks Bi er en rigtig god børnesaks med motiv af en sød, gul bi. Saksebladet er 5 cm langt og har store rundede spidser, så man ikke kan stikke sig på dem.

Den specialfremstillede børnesaks med dyremotiv er både højre- og venstrehåndssaks. … læs mere her

Er Fiskars Børnesaks Bi 13 cm på lager?

Annonce
Køb Fiskars Børnesaks Bi 13 cm

Beskrivelse

Fiskars Børnesaks Bi 13 cm beskrivelse:

  • Mærke: Fiskars
  • Navn: Fiskars Børnesaks Bi 13 cm
  • Pris: kr. 28.00
  • ProduktID: 020335002135

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Fiskars Børnesaks Bi 13 cm her.

Fiskars Børnesaks Bi 13 cm – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, begyndt at strikke- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Fiskars Børnesaks Bi 13 cm.

Prisgaranti på Fiskars Børnesaks Bi 13 cm

Fiskars Børnesaks Bi 13 cm er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Tilbehør & Redskaber > Sakse / Opsprætter / Knive / Stansejern / Skæremaskiner > Sakse > Børnesakse. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Fiskars Børnesaks Bi 13 cm. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Fiskars Børnesaks Bi 13 cm hos onlineshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Fiskars Børnesaks Bi 13 cm. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fiskars Børnesaks Bi 13 cm med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Fiskars Børnesaks Bi 13 cm”