Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm

Flere billeder

kr. 89,00

Med en Rico pompon får akrylkvast i høj kvalitet. Der er stort set ingen vedligehold, hvilket betyder, at du sagtens kan fastmontere den og lade den gå med i vask. Pomponer af akryl anvendes til flere kreative projekter, blandt andet som dekoration på tør … læs mere her

Er Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm på lager?

Annonce
Køb Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm

Beskrivelse

Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm beskrivelse:

  • Mærke: Rico Design
  • Navn: Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm
  • Pris: kr. 89.00
  • ProduktID: 4050051538737

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm her.

Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt at strikke- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm.

Prisgaranti på Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm

Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Garn > Tilbehør til Garn > Pompon / Pelskvast > Pompon / Pelskvast Akryl. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm hos onlineshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm med et helt års returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Rico Pompon Kvast Akryl Gul/Safran 10 cm”