Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 50,00.Current price is: kr. 43,00.

Uld til nålefiltning er en lille pakke med bundter i blå nuancer. Pakken indeholder mørk blå, turkis og lys blågrøn.

Sættet indeholder 3 bundter uld, hver af 10 g.

Bemærk at farverne kan variere en smule.

Features:
Colour: Blue harmony
Material: … læs mere her

Er Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3x10 g på lager?

Annonce
Køb Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3x10 g

Beskrivelse

Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g
  • Pris: kr. 43.00
  • ProduktID: 5707167724354

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g her.

Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Man ser lige så mange unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g.

Prisgaranti på Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g

Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Håndarbejde > Nålefiltning > Kartet uld / Karteflor > Kartet uld / Karteflor – Enkeltvis. Du får også hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g. Mange er udmærket klar over, at man køber din Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g med et helt års returret

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Uld til nålefiltning Blå Harmoni 3×10 g”