Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå

Varenummer (SKU): 4008015130275 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 27,00.Current price is: kr. 25,50.

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå er en fin og glimrende effekttråd i en rolig lyseblå nuance. Den lyseblå farve er ofte brugt i baby- og børnekollektioner hos især små drenge og kaldes også babyblå. Effekttråden har en fin glimmereffekt, som gør … læs mere her

Er Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå på lager?

Annonce
Køb Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå

Beskrivelse

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå beskrivelse:

  • Mærke: Gütermann
  • Navn: Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå
  • Pris: kr. 25.50
  • ProduktID: 4008015130275

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå her.

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå – til de Kreative Hjerner

Flere og flere er, begyndt at strikke- og det gælder ikke udelukkende kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Vi er rykket et par generationer ned i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå.

Prisgaranti på Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Syning > Sytråd > Gütermann Metallic Effekt. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå. Her i Danmark er der mange, der køber deres Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå hos onlineshoppen Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå med et helt års returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Gütermann Metallic Effekttråd 143 Lyseblå”