Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm

Flere billeder

kr. 79,60

Waffle Love by DROPS Design er en farverig samling af klude, strikket i Drops Cotton Light i strukturmønster. Samlingen består af klude af forskellige farver. 

I opskriften er der også brugt 1 nøgle af farve 29 Lime som er udgået. Du kan i stedet vælge … læs mere her

Er Waffle Love by DROPS Design - Klude Strikkeopskrift 21x21 cm - 21 x 21 cm på lager?

Annonce
Køb Waffle Love by DROPS Design - Klude Strikkeopskrift 21x21 cm - 21 x 21 cm

Beskrivelse

Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm
  • Pris: kr. 79.60
  • ProduktID: 5713419993201

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm her.

Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt at strikke- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og med den et års returret, så du kan med ro i dit sind købe Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm.

Prisgaranti på Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm

Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores gruppe af varer Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkede karklude opskrifter. Der følger også hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm – 21 x 21 cm med et helt års returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Waffle Love by DROPS Design – Klude Strikkeopskrift 21×21 cm”