Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn

Varenummer (SKU): 077540283170 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 69,00.Current price is: kr. 59,00.

DMC Petra nr. 5 er en garnkvalitet, der har fået tildelt nr. 5. Det er blot én af de mange kvaliteter, som producenten kan byde på. Det er bomuldsgarn, der er fremstillet af 100 % bomuld. Garnet kan bruges til både hækling og brodering, hvor mulighederne … læs mere her

Er DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn på lager?

Annonce
Køb DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn

Beskrivelse

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn
  • Pris: kr. 59.00
  • ProduktID: 077540283170

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn her.

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, bidt af den store strikkedille- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Oven i hatten får du, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn.

Prisgaranti på DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Petra nr. 5. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn. Mange er udmærket klar over, at man køber din DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn hos onlineshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn med et helt års returret

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Petra nr. 5 Hæklegarn Unicolor 5700 Mørkegrøn”