Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk

Varenummer (SKU): 5713410000489 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 14,50.Current price is: kr. 9,50.

Træd ind i en verden af kreativitet og farver med vores Filtkugler i 20 mm diameter. Disse store filtkugler er perfekte til en bred vifte af håndværksprojekter, dekorationer og DIY-ideer. Uanset om du er en erfaren håndværker eller nybegynder, vil disse f … læs mere her

Er Filtkugler 20mm Sandfarve W2 - 10 stk på lager?

Annonce
Køb Filtkugler 20mm Sandfarve W2 - 10 stk

Beskrivelse

Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk beskrivelse:

  • Mærke: CreaFelting
  • Navn: Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk
  • Pris: kr. 9.50
  • ProduktID: 5713410000489

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk her.

Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, bidt af den store strikkedille- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk.

Prisgaranti på Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk

Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer Håndarbejde > Filtkugler > Filtkugler 20 mm. Du får oven i købet hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk. Mange er udmærket klar over, at man køber din Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk hos den populære shop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk med et helt års returret

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Filtkugler 20mm Sandfarve W2 – 10 stk”