Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink

Varenummer (SKU): 051221710438 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 80,00

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm Pink har en behagelig længde på 14 cm, hvoraf håndtaget udgør 10 cm. Længden gør at den ligger godt i hånden. Hæklenålen er 3,5 mm tyk, hvilket passer til mellemtyndt garn.

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm Pink er lavet af j … læs mere her

Er Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink på lager?

Annonce
Køb Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink

Beskrivelse

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink
  • Pris: kr. 80.00
  • ProduktID: 051221710438

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink her.

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Man ser lige så mange unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink.

Prisgaranti på Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink ved den velkendte shop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink. Køber du varer online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hæklenål Clover Amour 3,5 mm US E/5 Pink”