Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis

Varenummer (SKU): 051221710469 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 80,00

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm Lyseblå / Turkis har en behagelig længde på 14 cm, hvoraf håndtaget udgør 10 cm. Længen gør at den ligger godt i hånden. Hæklenålen er 4,5 mm tyk, hvilket passer til mellemtykt garn.

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm Lyseblå / … læs mere her

Er Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis på lager?

Annonce
Køb Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis

Beskrivelse

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis
  • Pris: kr. 80.00
  • ProduktID: 051221710469

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis her.

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan roligt købe Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis.

Prisgaranti på Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i varegruppen Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis med et helt års returret

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hæklenål Clover Amour 4,5 mm US 7 Lyseblå / Turkis”