Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st

Flere billeder

kr. 120,00

OBS!: Opskriften findes kun på Svensk! 

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik er et par lækre strømper, som er strikket i Järbo Soft Raggi. Sokkerne strikkes tra tåen og op med Magic Loop.

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik kan strikkes i st … læs mere her

Er Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik - Strømper Strikkeopskrift st - 41-45 på lager?

Annonce
Køb Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik - Strømper Strikkeopskrift st - 41-45

Beskrivelse

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 beskrivelse:

  • Mærke: Järbo
  • Navn: Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45
  • Pris: kr. 120.00
  • ProduktID: 5713419990941

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 her.

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og tro ikke det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Du får oven i købet, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45.

Prisgaranti på Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til tilbehør > Strikkeopskrifter til strømper, sokker og hjemmesko. Husk du får hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 i webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st – 41-45 med et helt års returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Järbo Tå Op-sokker Med Magic Loop-teknik – Strømper Strikkeopskrift st”