Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M –

Flere billeder

kr. 33,95

Cable Embrace by DROPS Design er et par fine pulsvarmere, som er strikket med retstrik og snonings-kant. Pulsvarmerne er strikket sidelæns i Drops Andes.

Cable Embrace by DROPS Design kan strikkes i str. S/M – M/L. De fine pulsvarmere er strikket på … læs mere her

Er Cable Embrace by DROPS Design - Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M - - Medium/Large på lager?

Annonce
Køb Cable Embrace by DROPS Design - Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M - - Medium/Large

Beskrivelse

Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large
  • Pris: kr. 33.95
  • ProduktID: 5713419988863

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large her.

Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Vi er rykket et par generationer ned i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og et helt års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large.

Prisgaranti på Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large

Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til tilbehør > Strikkeopskrifter til halstørklæder, huer og vanter. Du får oven i købet hele 365 dages returret med din pakke når du køber Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large. Langt de fleste i Norden køber deres Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large online hos webshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M – – Medium/Large med et helt års returret

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Cable Embrace by DROPS Design – Pulsvarmere Strikkeopskrift str. S/M –”