Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk

Varenummer (SKU): 051221731600 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 79,00.Current price is: kr. 75,00.

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog er 2 stk. stoppenåle med justerbar krog. Krogen gør det nemt at tråde nålen med flere tråde eller loddent garn. 

Nålen måler 7 cm, hvoraf øjet udgør 1 cm.

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar kr … læs mere her

Er Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog - 2 stk på lager?

Annonce
Køb Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog - 2 stk

Beskrivelse

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk
  • Pris: kr. 75.00
  • ProduktID: 051221731600

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk her.

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan roligt købe Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk.

Prisgaranti på Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Syning > Sytilbehør > Nåle. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk i webshoppen Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk med et helt års returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Clover Stoppenål / Strikkenål med justerbar krog – 2 stk”