Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm

Varenummer (SKU): 051221355233 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 145,00.

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn er en smart omgangstæller fra Clover. Men kan trække omgangstælleren på en snor og hænge den om halsen. Man trykker på den hvide knap for at tælle en omgang.

Omgangstælleren kan bruges til alle slags strikkearbejd … læs mere her

Er Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm på lager?

Annonce
Køb Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm

Beskrivelse

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm beskrivelse:

  • Mærke: Clover
  • Navn: Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm
  • Pris: kr. 145.00
  • ProduktID: 051221355233

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm her.

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, bidt af den store strikkedille- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm.

Prisgaranti på Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Garn > Tilbehør til Garn > Omgangstællere. Der følger også hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm med et helt års returret

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Clover Omgangstæller / Pindetæller Grøn 4,5x4cm”