Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 139,00.

Kvalitet er der i disse Addi Click Turbo udskiftelige rundpinde. De gode rundpinde holder til mange timers strik. Samtidig har de et smart Click-system, som gør det nemt at montere rundpinde og kabel. Se vores store sortiment af Addi Click Turbo udskiftel … læs mere her

Er Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 på lager?

Annonce
Køb Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11

Beskrivelse

Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 beskrivelse:

  • Mærke: Addi
  • Navn: Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11
  • Pris: kr. 139.00
  • ProduktID: 4016431657801

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 her.

Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er ligeså ofte de unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11.

Prisgaranti på Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11

Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 60-150 cm rundpinde / Alm. Spidser. Du får også hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11. Mange er udmærket klar over, at man køber din Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 hos onlineshoppen Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11 med et helt års returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Addi Click Turbo Udskiftelige Rundpinde Messing 13cm 8,00mm US11”