Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid

Varenummer (SKU): 8718503941530 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 135,00.Current price is: kr. 131,00.

I de seneste år har Hoooked udmærket sig med to populære garnkvaliteter – henholdsvis Ribbon XL og Zpagetti. Disse to kvaliteter forhandler vi naturligvis i vores sortiment, hvor vi nøje har udvalgt kvalitetsgarn fra de førende brands på markedet. Vi er … læs mere her

Er Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid på lager?

Annonce
Køb Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid

Beskrivelse

Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid beskrivelse:

  • Mærke: Hoooked
  • Navn: Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid
  • Pris: kr. 131.00
  • ProduktID: 8718503941530

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid her.

Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Man ser lige så mange unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid.

Prisgaranti på Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid

Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Hoooked > Hoooked Ribbon XL. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med når du køber Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid med et helt års returret

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hoooked Ribbon XL Stofgarn Unicolor 50 Hvid”