Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal

Varenummer (SKU): 4002276241442 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 35,00.Current price is: kr. 34,00.

Fingerbøllet kan holde 2 forskellige garntråde af gangen. Det kunne eksempelvis være 2 forskellige farver eller 2 forskellige tykkelser.

Man kan sagtens også bruge strikkefingerbøllet til en tråd.

Features:
Material: Metal
Size: Thickness of the metal … læs mere her

Er Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal på lager?

Annonce
Køb Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal

Beskrivelse

Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal
  • Pris: kr. 34.00
  • ProduktID: 4002276241442

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal her.

Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal.

Prisgaranti på Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal

Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Syning > Sytilbehør > Fingerbøl / Strikkefingerbøl. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal. Her i Danmark er der mange, der køber deres Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal med et helt års returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Prym Strikkefingerbøl / Garnholder til 2 garner i metal”