Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9

Varenummer (SKU): 7071723011065 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 28,00

Hækling bliver langt flottere og langt lettere med en god hæklenål. Denne hæklenål måler 15,5 cm., i længden. Dette er en længde som er dejlig let at håndtere – hverken for lang eller for kort. Diameteren på 5,50 mm, giver små og fine masker. Hæklenålen … læs mere her

Er Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 på lager?

Annonce
Køb Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9

Beskrivelse

Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9
  • Pris: kr. 28.00
  • ProduktID: 7071723011065

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 her.

Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, bidt af den store strikkedille- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er ligeså ofte de unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9.

Prisgaranti på Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9

Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Garn > Tilbehør til Garn > Hæklenåle > Hæklenåle. Du får oven i købet hele 365 dages returret med din pakke når du køber Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 hos den populære shop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9 med et helt års returret

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Drops Basic Hæklenål Birk 5,50mm USI/9”