Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 79,00.

Bemærk
KnitPro laver træpinde ned i tynde størrelser, disse er meget skrøbelige og skal anvendes med forsigtighed. For at en KnitPro pind skal kunne byttes, skal det være pga. en fabrikationsfejl. 

Spidserne måler 11,7 cm. Når de bliver skruet sammen … læs mere her

Er KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 på lager?

Annonce
Køb KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5

Beskrivelse

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5
  • Pris: kr. 79.00
  • ProduktID: 8904086239281

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 her.

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5.

Prisgaranti på KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 60-150 cm rundpinde / Alm. Spidser. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med din pakke når du køber KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 i webshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 med et helt års returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5”