Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 139,00.

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 passer til rundpinde på 40 cm. Den korte spids gør det behageligt at strikke med selv med den korte wire.

Features:
Colour: Black & silver
Material: Carbon fiber
Size: 3,50 mm / US4 … læs mere her

Er KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 på lager?

Annonce
Køb KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4

Beskrivelse

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4
  • Pris: kr. 139.00
  • ProduktID: 8904086246548

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 her.

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt at strikke- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4.

Prisgaranti på KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 40 cm rundpinde / Korte spidser. Husk du får hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 hos den populære shop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4 med et helt års returret

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “KnitPro Karbonz Korte Udskiftelige Rundpinde Kulfiber 9cm 3,50mm US4”