Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr

Flere billeder

kr. 221,70

Modest Michael by DROPS Design er en lækker basic bluse, som er retstrikket med en rund hals. Blusen er strikket i Drops Air.

Modest Michael by DROPS Design kan strikkes i str. 12/18 mdr – 2 år – 3/4 år – 5/6 år – 7/8 år – 9/10 år. Blusen strikkes med … læs mere her

Er Modest Michael by DROPS Design - Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr  - 9/10 år på lager?

Annonce
Køb Modest Michael by DROPS Design - Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr  - 9/10 år

Beskrivelse

Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år
  • Pris: kr. 221.70
  • ProduktID: 5713419985039

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år her.

Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år – til de Kreative Hjerner

Flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt års returret, så ingen grund til ikke lige at købe Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år.

Prisgaranti på Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år

Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til børn. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år. Mange er udmærket klar over, at man køber din Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr – 9/10 år med et helt års returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Modest Michael by DROPS Design – Bluse Strikkeopskrift str. 12/18 mdr”