Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Checcos Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m

Flere billeder

kr. 181,65

Bemærk: opskrift medfølger ikke i fysisk form, men du kan finde den helt gratis ved at klikke på “hent opskrift her” og downloade eller printe allerede inden køb af kittet.

Checco’s Dream by DROPS Design er en fin jakke uden ærmesøm. Jakken er strikket i … læs mere her

Er Checco's Dream by DROPS Design - Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m - 3/4 år på lager?

Annonce
Køb Checco's Dream by DROPS Design - Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m - 3/4 år

Beskrivelse

Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år
  • Pris: kr. 181.65
  • ProduktID: 5713419984308

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år her.

Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år.

Prisgaranti på Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år

Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til baby. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år hos den populære shop Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Checco’s Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m – 3/4 år med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Checcos Dream by DROPS Design – Baby Jakke Strikkeopskrift str. 1/3 m”